MODERNE, TIJDLOZE PLANTENBAKKEN
EEN VOORDELIG ALTERNATIEF VOOR ALUMINIUM

ALFINITY heeft een groot assortiment plantenbakken gemaakt van (hoogglans) polyester die uit voorraad leverbaar zijn, zoals plantenbakken met wielen, plantenbakken met poten en plantenbakken zonder bodems die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten. Onze plantenbakken worden gratis geleverd in Nederland en België.

Onze (hoogglans) polyester plantenbakken hebben een fraaie dubbel gezette bovenrand wat een mooi tijdloze uitstraling geeft en zijn voorzien van pootjes die ervoor zorgen dat de bakken stabiel staan en het water eronderdoor kan. Ook zijn de onderkanten voorzien van afwateringsgaten waardoor het water niet in de plantenbakken kan blijven staan en zijn ze verstevigd tegen vervormen. De kwaliteit van alle polyester plantenbakken wordt versterkt door de kleuring die door het gehele materiaal loopt. De standaardkleur is antraciet RAL 7021 (voor hoogglans verkeerswit RAL 9016). Bijna alle andere standaard RAL kleuren zijn mogelijk (hiervoor worden opstartkosten in rekening gebracht).

Wij adviseren de plantenbakken tweemaal per jaar te reinigen. Houdt u er rekening mee dat sommige schoonmaakmiddelen het materiaal kunnen beschadigen of beïnvloeden. Niet reinigen met staalwol, schuurpapier, oplosmiddelen of andere schurende materialen. Ook kan het schoonmaken met een hogedrukreiniger schade veroorzaken. Het beste product voor het reinigen en onderhouden van polyester is de “Cleaner en protector set” die wij aanbieden op onze website. 5 jaar garantie.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte, laat dan een bericht achter via ons contactformulier.

CONTACT!

POSTADRES

Parallelstraat 76
6436BS Amstenrade (NED)

Bel ons

KEVIN (0031)626414200
JOHN  (0031)621105730