Exterieur

WANDEN EN PANELEN.

 

WANDEN EN PANELEN
TOEPASBAAR IN IEDERE TUIN

ALFINITY heeft een groot aanbod in geprefabriceerde wanden van zowel cortenstaal, aluminium en polyester. Deze zeer massief ogende wanden zijn onderaan de lange zijden voorzien van montagestrips. Het voordeel van de wanden is dat ze een holle constructie hebben waardoor u gemakkelijk accessoires als verlichting toe kunt voegen. Afhankelijk van het materiaal bieden wij de wanden aan in diverse RAL-kleuren en afmetingen.

Naast wanden hebben wij ook een groot aantal decoratieve panelen van zowel aluminium als cortenstaal in ons assortiment. De gelaserde panelen helpen om structuur te geven aan uw tuin en afgeschermde ruimtes in uw tuin te creëren. Op deze manier kunt u privacy realiseren en wind en andere invloeden buiten houden. ·De panelen hebben een tijdloos ontwerp en zijn toepasbaar in elke tuin en hebben 5 jaar garantie. Afmetingen van de panelen: 1100 mm breed x 1800 mm hoog (dicht paneel ook verkrijgbaar in 600 mm x 1800 mm). De panelen kunnen snel en eenvoudig worden toegepast in uw tuinontwerp.

Wilt u graag meer informatie over onze wanden en/of panelen of een vrijblijvende offerte, laat dan een bericht achter via ons contactformulier.

WANDEN

WAND

ALUMINIUM

WAND

CORTENSTAAL

WAND

POLYESTER

PANELEN

PANELEN VLAK

CORTENSTAAL

PANELEN NATURE

CORTENSTAAL

PANELEN ABSTRACT

CORTENSTAAL

PANELEN VLAK

ALUMINIUM

PANELEN NATURE

ALUMINIUM

PANELEN ABSTRACT

ALUMINIUM

CONTACT!

POSTADRES

Parallelstraat 76
6436BS Amstenrade (NED)

Bel ons

KEVIN (0031)626414200
JOHN  (0031)621105730