LAAT JE INSPIREREN DOOR
ONZE PRODUCTEN

ALFINITY is gespecialiseerd in (maatwerk)producten voor binnen en buiten met een focus op (corten)staal, aluminium, hardhout of een combinatie hiervan. Een groot assortiment standaard kwaliteitsproducten vind je in onze webshop. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. ALFINITY maakt uitsluitend gebruik van de meest duurzame en exclusieve materialen met een bewezen lange levensduur en duurzame herkomst. Kwaliteit schrijven we met een hoofdletter.

ALUMINIUM

Aluminium is licht, sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie. Net als staal is aluminium makkelijk vormbaar. Na dat de elementen geproduceerd zijn, worden deze gepoedercoat met een sterk hechtende grondlaag. Daarna worden de elementen afgewerkt met een krasvaste kleurlaag.
———
———
———

CORTENSTAAL

Cortenstaal ook wel bekend als weervast staal, is een metaallegering bestaande uit ijzer waaraan koper, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal is een sterk type staal, dat de eigenschap bezit om bij blootstelling aan de buitenlucht bedekt te worden met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Kenmerkend voor cortenstaal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur.

STAAL

Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof en heeft een robuuste uitstraling.
Het heeft een hoge treksterkte en hardheid en is uitermate geschikt voor interieur- en exterieurtoepassingen. Onze stalen producten zijn gemaakt verzinkt staal in combinatie met een twee laags poedercoating en te bestellen in diverse RAL-kleuren.
———-
———-

POLYESTER

Onze polyester producten zijn opgebouwd uit hoogwaardig gewapend polyester, zijn vorstbestendig, licht van gewicht en zeer sterk. Het polyester is door en door gekleurd en leverbaar in 7 verschillende RAL  kleuren.
——
——
———-
——

HARDHOUT

Met hardhout wordt over het algemeen het hout van de loofbomen bedoeld. Wij gebruiken uitsluitend houtsoorten die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Hardhoutsoorten zoals padouk, ipé, garapa, maar een houtsoort naar keuze is ook mogelijk. Onze hardhouten producten hebben een exclusieve uitstraling en een lange levensduur.
———

OVERIGE

Naast aluminium, (corten)staal, polyester en hardhout hebben wij ook producten in ons assortiment van onder anderen: beton, verzinkt staal en RVS. U kunt bij ons ook terecht voor het vervaardigen van producten die opgebouwd zijn uit een combinatie van de bovenstaande materialen. Dit kan zowel een maatwerk als een standaard product zijn die naar wens aangepast kan worden met andere materiaalsoorten.

CONTACT!

POSTADRES

Parallelstraat 76
6436BS Amstenrade (NED)

Bel ons

KEVIN (0031)626414200
JOHN  (0031)621105730