Cortenstaal

PLANTENBAKKEN.

 

ONTDEK DE NATUURLIJKE
UITSTRALING VAN CORTENSTAAL

ALFINITY heeft een groot assortiment plantenbakken gemaakt van cortenstaal die uit voorraad leverbaar zijn, zoals plantenbakken met wielen, plantenbakken met poten en plantenbakken zonder bodems die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten. Onze plantenbakken worden gratis geleverd in Nederland en België.

Cortenstaal is een staalsoort die bij blootstelling aan de buitenlucht een beschermende roestlaag aanmaakt die verdere corrosie voorkomt en daarom erg duurzaam is. Kenmerkend is dan ook de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur.

Onze cortenstalen plantenbakken hebben een fraaie dubbel gezette bovenrand wat een mooi tijdloze uitstraling geeft en zijn voorzien van pootjes (15mm) die ervoor zorgen dat de bakken stabiel staan en het water eronderdoor kan. Ook zijn de onderkanten voorzien van afwateringsgaten waardoor het water niet in de plantenbakken kan blijven staan en zijn ze verstevigd tegen vervormen.

LET OP!! In de eerste maanden geeft het cortenstaal roestwater af, het is daarom verstandig het cortenstalen product niet direct op bestrating, tegels of terras te plaatsen. Dit kan opgelost worden door het product eerst enkele maanden op zand, grind of kiezel te plaatsen. Wanneer het roestproces voorbij is komt er geen roestwater meer vanaf.

ALFINITY levert ook maatwerk plantenbakken, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

CONTACT!

POSTADRES

Parallelstraat 76
6436BS Amstenrade (NED)

Bel ons

KEVIN (0031)626414200
JOHN  (0031)621105730