PLANTENBAKKEN SITTARD

Woont u in Sittard of omgeving en bent u op zoek naar plantenbakken voor uw tuin of voor binnenshuis? Dan bent u bij ALFINITY aan het juiste adres. Naast een groot assortiment aan standaard cortenstalen, aluminium en polyester plantenbakken leveren wij ook maatwerk producten. Wij bieden een ruime keuze aan ronde, vierkanten en langwerpige plantenbakken die in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar zijn. Onze plantenbakken Sittard worden gratis verzonden naar Sittard en omgeving.

Onze plantenbakken hebben een fraaie dubbel gezette bovenrand wat een mooi tijdloze uitstraling geeft en zijn voorzien van pootjes die ervoor zorgen dat de bakken stabiel staan en het water eronderdoor kan. Ook zijn de onderkanten voorzien van afwateringsgaten waardoor het water niet in de plantenbakken kan blijven staan en zijn ze verstevigd tegen vervormen. 

Ook voor andere tuinproducten kunt u bij ons terecht zoals, waterelementen, brievenbussen, wanden, keerwanden, kantopsluitingen, vuurelementen, tuinhaarden en houtopslagen. Deze producten zijn terug te vinden in het menu op onze website.

Geïnteresseerd geraakt in een van onze producten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden, of het nu gaat om één product of een complete tuininrichting, wij geven je graag advies.

ALFINITY dé specialist op het gebied van tuininrichting in de provincie Limburg.

 

Waarom kiezen voor ALFINITY?

Wij vinden onze kernwaardes ontzettend belangrijk en bieden u enkel alleen kwaliteit. Wij houden van persoonlijk contact, denken graag met u mee over de mogelijkheden en geven betrouwbaar advies.

U tevreden, wij tevreden!

 

BETROUWBAAR

MAATWERK

KLANTGERICHT

KWALITEIT

RUIMDENKEND

CONTACT!

POSTADRES

Parallelstraat 76
6436BS Amstenrade (NED)

Bel ons

KEVIN (0031)626414200
JOHN  (0031)621105730