ADEZZ

TUINPRODUCTEN

 

ADEZZ

Met Adezz producten weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Sinds 2009 produceert en verkoopt Adezz de mooiste tuinproducten en is de afgelopen jaren gegroeid tot een topmerk in de tuinbranche. Het buiten zijn heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze dagbesteding. Met de tuinproducten van Adezz creëer je de sfeer waarin je ontspannen van de tuin kunt genieten.

Ze ontwerpen en produceren zelf waardoor ze instaan voor de kwaliteit van de producten. Alles wordt in Europa vervaardigd met de grootste zorg, zodat wij er zeker van zijn dat de producten aan onze standaarden voldoen. Ze houden een grote voorraad aan, waardoor ze snel kunnen leveren.

Adezz heeft haar assortiment ingedeeld in drie categorieën:

ADEZZ:
Plantenbakken, brievenbussen, waterelementen, muren, sokkels, panelen, trappen, kantoplsuitingen, Keerwanden, vuurtafels en tuinmeubilair.

FORNO:
Cooking, buitenhaarden, vuurschalen, vuurtafels en houtopslagen.

FURNS:
Plantenbakken, kantoplsuitingen, keerwanden, muren, afvalbakken, fietsbeugels, banken, picknicksets, tafels, hockers, geleidenhekken, boomroosters, greenpoints, boombeugels, boomspiegels, en wegdeknagels voor bedrijven, gemeentes en organisaties.

  • A-kwaliteit producten
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Ruime keuze uit verschillende producten
  • Producten uit zowel cortenstaal, aluminium en staal
  • Groot aantal producten uit voorraad leverbaar
Adezz logo

CONTACT!

POSTADRES

Parallelstraat 76
6436BS Amstenrade (NED)

Bel ons

KEVIN (0031)626414200
JOHN  (0031)621105730