Persoonlijk advies

Specialisten in maatwerk

Klantenbeoordeling 5/5

 0,00
0
Categorieën
Categorieën
Materiaal
Materiaal
Merk
Merk

Watertafels

Watertafels

Ontdek de elegante schoonheid van cortenstalen en aluminium watertafels bij ALFINITY

Inleiding:

Welkom bij ALFINITY, waar we de perfecte samensmelting van functionaliteit en esthetiek bieden met onze exclusieve collectie watertafels. Of je nu je tuin, terras of binnenruimte wilt verfraaien, onze cortenstalen en aluminium watertafels voegen een vleugje serene elegantie toe aan elke omgeving. Laat je betoveren door het harmonieuze samenspel van water en design, perfect gecreëerd om een oase van rust te creëren waar je ook bent.

In dit artikel duiken we in de wereld van watertafels. We zullen verder ingaan op de volgende onderwerpen.

 1. Wat is een watertafel?
 2. Sfeer creëren met een watertafel?
 3. Materialen watertafels (cortenstaal en aluminium)
 4. Verschillende vormen watertafels (vierkant, langwerpig en rond)
 5. Verschillende modellen watertafels (met fontein(en of met
 6. Maatwerk watertafels 9. Gebruik en onderhoud watertafels.
 7. Voor en nadelen van een watertafel
 8. Watertafels van ALFINITY

Wat is een watertafel?

Een watertafel van ALFINITY is een harmonieuze samensmelting van functionaliteit en kunst, ontworpen om zowel de zintuigen als de esthetiek te prikkelen. In essentie is een watertafel een uniek meesterwerk dat de rustgevende eigenschappen van stromend water combineert met de praktische veelzijdigheid van een tafel.

De watertafels van ALFINITY dienen als blikvanger in zowel buiten- als binnenruimtes, waarbij ze een vredige atmosfeer creëren. Het hart van deze creaties is het subtiel kabbelende water, dat niet alleen een visueel spektakel biedt, maar ook een rustgevend geluid produceert. Deze eigenschappen maken de watertafels niet alleen tot decoratieve elementen, maar ook tot instrumenten voor het bevorderen van ontspanning en welzijn.

Of je nu op zoek bent naar een rustiek accent voor je tuin, een eigentijdse toevoeging aan je terras, of een verfijnde touch voor je interieur, een watertafel van ALFINITY past perfect in elke omgeving. Laat je verleiden door de subtiele elegantie en functionaliteit, en ontdek hoe een watertafel het middelpunt kan zijn van een ruimte, waar gesprekken vloeien en de sfeer doordrenkt is van rust en schoonheid.

Sfeer creëren met een watertafel?

Een watertafel van ALFINITY overstijgt het gewone meubelstuk; het is een meesterwerk dat de kunst van serene sfeer beheerst. Ontworpen om elke ruimte te transformeren tot een oase van rust en elegantie, voegen onze watertafels een magisch element toe aan zowel binnen- als buitenomgevingen. Het tijdloze design, gecombineerd met het rustgevende geluid van stromend water, vormt de perfecte formule om een betoverende sfeer te creëren.

Wat onze watertafels extra bijzonder maakt, is de geïntegreerde verlichting. Hiermee kun je spelen met de ambiance door het licht aan te passen aan de stemming van het moment. Of je nu kiest voor een subtiele gloed bij zonsondergang, een heldere verlichting voor levendige bijeenkomsten, of een warme tint voor een rustige avond, de verlichting voegt een extra dimensie toe aan de al indrukwekkende watertafel.

Ontdek de diversiteit in vormen - van rond en vierkant tot rechthoekig - waarmee je de watertafel kunt aanpassen aan de stijl van je buiten- of binnenruimte. Daarnaast biedt ALFINITY watertafels in zowel aluminium als cortenstaal. Terwijl aluminium een strakke en moderne uitstraling geeft, voegt cortenstaal een warme en rustieke sfeer toe. Ontdek hoe de keuze voor materiaal de ambiance kan beïnvloeden, en vind de perfecte watertafel die jouw persoonlijke stijl en gewenste sfeer weerspiegelt.

Materialen watertafels:

Bij ALFINITY streven we naar het bieden van keuzes die aansluiten bij diverse stijlen en voorkeuren. Onze watertafels zijn verkrijgbaar in twee hoogwaardige materialen: cortenstaal en aluminium. Deze materialen belichamen elk een uniek karakter, waardoor je de mogelijkheid hebt om een watertafel te kiezen die perfect past bij de sfeer die je wilt creëren.

Cortenstaal: Het gebruik van cortenstaal in onze watertafels geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Dit materiaal ontwikkelt na verloop van tijd een roestachtige patina, waardoor de watertafel een uniek en levendig karakter krijgt. De warme tinten van cortenstaal voegen een rustieke charme toe aan je buiten- of binnenruimte. Bovendien staat cortenstaal bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik in diverse omgevingen.

Aluminium: Kies je voor een watertafel van aluminium, dan ga je voor strakke elegantie en modern design. Aluminium is lichtgewicht, waardoor de watertafel gemakkelijk te verplaatsen is naar de gewenste locatie. Het materiaal heeft een eigentijdse uitstraling en behoudt zijn glans, zonder te roesten of te corroderen. Aluminium watertafels zijn ideaal voor liefhebbers van een minimalistische, moderne esthetiek en bieden een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving.

Welk materiaal je ook kiest, cortenstaal of aluminium, bij ALFINITY ben je verzekerd van hoogwaardige watertafels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een onderscheidende esthetische waarde toevoegen aan je leefomgeving.

Verschillende vormen watertafels:

Bij ALFINITY geloven we in diversiteit, en dat zie je terug in onze uitgebreide collectie watertafels met verschillende vormen. Of je nu de voorkeur geeft aan strakke lijnen, een langgerekte uitstraling, of juist de zachtheid van rondingen, wij bieden watertafels in diverse vormen om perfect aan te sluiten bij jouw persoonlijke stijl en ruimte.

Vierkante Watertafels: Vierkante watertafels stralen symmetrie en eenvoud uit. Met hun evenwichtige vorm passen ze moeiteloos in zowel moderne als meer traditionele settings. De strakke lijnen creëren een gevoel van orde en rust, waardoor een vierkante watertafel een ideale keuze is voor liefhebbers van een gestroomlijnde esthetiek.

Langwerpige Watertafels: Langwerpige watertafels voegen een gevoel van dynamiek en elegantie toe aan je buiten- of binnenruimte. De langgerekte vorm maakt ze perfect als statement pieces, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waar je een opvallend visueel element wilt toevoegen. Deze watertafels zijn perfect voor langere buitenruimtes of als verfijnde blikvanger in je interieur.

Ronde Watertafels: Ronde watertafels omarmen de zachtheid van natuurlijke vormen en creëren een gevoel van harmonie en verbondenheid. De afwezigheid van scherpe hoeken zorgt voor een uitnodigende en vriendelijke uitstraling. Ronde watertafels zijn ideaal voor gezellige zithoeken of als centraal punt in een tuin, waar ze een gevoel van samenzijn bevorderen.

Welke vorm je ook kiest, bij ALFINITY ben je verzekerd van hoogwaardige watertafels die niet alleen visuele pracht toevoegen, maar ook harmonie brengen in jouw leefomgeving. Ontdek de diversiteit in vormen en vind de watertafel die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en ruimte.

Verschillende modellen watertafels:

Bij ALFINITY streven we ernaar om aan diverse voorkeuren te voldoen, daarom bieden we een uitgebreide selectie van watertafels met verschillende modellen. Of je nu de voorkeur geeft aan de kalmerende klanken van fonteinen of de serene uitstraling van waterschalen, onze watertafels zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw specifieke wensen en de gewenste ambiance te creëren.

Watertafels met Fontein(en): Onze watertafels met fontein(en) voegen een extra dimensie toe aan de watertafelervaring. Het stromende water creëert niet alleen een rustgevend geluid, maar zorgt ook voor een visueel spektakel. De fonteinen kunnen variëren in hoogte en patroon, waardoor je kunt genieten van een veelzijdige watertafel die zowel rustgevend als visueel indrukwekkend is. Deze modellen zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een dynamische en levendige sfeer.

Watertafels met Waterschalen: Wanneer de voorkeur uitgaat naar een meer ingetogen en subtiele watertafel, zijn onze modellen met waterschalen de perfecte keuze. Het water stroomt zachtjes over de randen van de schalen, wat resulteert in een rustgevend en natuurlijk geluid. Deze watertafels stralen een tijdloze elegantie uit en passen perfect in rustieke en serene omgevingen. Ze zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een meer ingetogen en klassieke watertafelervaring.

Of je nu kiest voor een watertafel met fontein(en) of met waterschalen, bij ALFINITY ben je verzekerd van hoogwaardige modellen die niet alleen een esthetische meerwaarde bieden, maar ook bijdragen aan de gewenste atmosfeer in jouw buiten- of binnenruimte. Ontdek de diversiteit in modellen en vind de watertafel die perfect past bij jouw stijl en voorkeuren.

Gebruik en onderhoud van watertafels:

Stel je voor: een zonnige middag in je prachtig aangelegde tuin, het kabbelende geluid van stromend water op de achtergrond, en je ALFINITY watertafel als het stralende middelpunt van rust en elegantie. Om dit magische tafereel te behouden, is het essentieel om de juiste zorg en aandacht te besteden aan het gebruik en onderhoud van je watertafel, waarbij de pH-waarde een centrale rol speelt.

Gebruik: Bij het dagelijkse gebruik van je watertafel zijn er enkele eenvoudige, maar belangrijke, aspecten om in gedachten te houden. Zorg ervoor dat het waterpeil altijd op het aanbevolen niveau staat, waardoor de pomp soepel kan werken en het water continu kan stromen. Experimenteer met wateradditieven, zoals drijvende kaarsen of sfeervolle waterplanten, maar vergeet niet om de pH-waarde van het water regelmatig te controleren. Een gebalanceerde pH-waarde is essentieel voor het behoud van de waterkwaliteit en de levensduur van je watertafel.

Onderhoud: Het onderhoud van je watertafel is als het koesteren van een kunstwerk in je tuin. Regelmatige reiniging is essentieel om de pracht en praal te behouden. Verwijder bladeren, vuil en eventuele algen om verstopping van de pomp te voorkomen. Denk aan je watertafel als een vriend die je koestert; geef het de liefde en zorg die het verdient. Controleer regelmatig de pH-waarde en pas deze aan indien nodig om de optimale waterkwaliteit te handhaven.

Specifieke Materialen: Voor onze watertafels van cortenstaal hoef je niet bang te zijn voor roest. Sterker nog, de natuurlijke ontwikkeling van een roestige patina geeft het cortenstaal karakter en bescherming. Het is als het rijpen van een goede wijn; het wordt alleen maar beter met de tijd. Voor de watertafels van aluminium is een milde reiniging met een zeepoplossing en een zachte borstel voldoende om de prachtige afwerking te behouden.

Gebruik bij Vorst: Bij vorst is het belangrijk om proactieve stappen te ondernemen:

 1. Waterstand verlagen: Laat de waterstand zakken tot onder het overlooppijpje, ongeveer 10 cm onder de rand. Hierdoor wordt voorkomen dat bevriezend water schade aanricht. Belangrijk is dat de pomp nog steeds onderwater staat.
 2. Pomp uitschakelen: Haal bij vorst altijd de stekker uit het stopcontact om de pomp te beschermen tegen bevriezing.
 3. Vorstvrijhouder aanbevolen: Om extra bescherming te bieden tijdens winterse omstandigheden, raden wij het gebruik van een vorstvrijhouder aan. Deze zijn verkrijgbaar bij tuincentra of bouwmarkten en zorgen ervoor dat het water in beweging blijft, waardoor bevriezing wordt voorkomen.

Onderhoud bij Vorst:

 1. Controleer regelmatig: Houd tijdens koude periodes regelmatig de staat van je watertafel in de gaten. Verwijder eventuele ijsvorming en voer de aanbevolen maatregelen uit.
 2. Vorstvrijhouder gebruiken: Als extra voorzorgsmaatregel kan het gebruik van een vorstvrijhouder de impact van winterse omstandigheden minimaliseren, waardoor je watertafel veilig blijft functioneren.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, zorg je ervoor dat je ALFINITY watertafel niet alleen de warmte van de zomer, maar ook de koude pracht van de winter kan omarmen. Het gebruik en onderhoud zijn zorgvuldig afgestemd op vorstige omstandigheden, waardoor je watertafel in alle seizoenen een stralend middelpunt blijft.

Voor- en Nadelen van een Watertafel:

Een ALFINITY watertafel brengt ongetwijfeld een vleugje elegantie en sereniteit in je leefruimte, maar zoals bij elk element in het leven, zijn er overwegingen met betrekking tot de voor- en nadelen. Laten we deze aspecten verkennen om jou te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Voordelen:

 1. Esthetische Pracht: Een watertafel voegt onmiskenbaar een visueel element van pracht en verfijning toe aan zowel binnen- als buitenruimtes.
 2. Rustgevend Geluid: Het zachte gekabbel van stromend water heeft een kalmerend effect, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat.
 3. Diversiteit in Materialen en Vormen: ALFINITY biedt watertafels in diverse hoogwaardige materialen zoals cortenstaal en aluminium, evenals verschillende vormen en modellen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw stijl.
 4. Verlichtingsopties: Geïntegreerde verlichting biedt de mogelijkheid om te spelen met de sfeer, waardoor je watertafel zich aanpast aan diverse stemmingen.

Nadelen:

 1. Onderhoud: Net als elk waterelement vereist een watertafel regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren en er visueel aantrekkelijk uitziet.
 2. Weersinvloeden: Het materiaal en de locatie van de watertafel kunnen van invloed zijn op de blootstelling aan weersomstandigheden, wat soms specifieke zorg en bescherming vereist.
 3. Ruimte en Plaatsing: Watertafels vereisen voldoende ruimte en overweging van de plaatsing om hun volledige impact te kunnen ervaren.

Het is belangrijk om deze voor- en nadelen af te wegen tegen jouw specifieke behoeften en omgevingsfactoren. Of je nu kiest voor een watertafel als statement piece of als subtiele aanvulling op je ruimte, het is een beslissing die de algehele sfeer van je thuisomgeving verrijkt.

Watertafels van ALFINITY:

Als we spreken over watertafels die de perfecte balans vinden tussen esthetiek, vakmanschap en functionaliteit, dan introduceren we met trots de watertafels van ALFINITY. Met oog voor detail en passie voor design bieden onze watertafels een unieke bijdrage aan jouw binnen- of buitenruimte.

Kenmerken van Watertafels van ALFINITY:

 1. Hoogwaardige Materialen: Of je nu kiest voor cortenstaal met zijn warme patina of het strakke en moderne aluminium, ALFINITY biedt watertafels vervaardigd uit materialen van topkwaliteit.
 2. Diversiteit in Vormen en Modellen: Van vierkant tot langwerpig, met fonteinen of waterschalen - onze collectie omvat diverse vormen en modellen, zodat je de watertafel kunt vinden die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak.
 3. Geïntegreerde Verlichting: Breng sfeer in de avonduren met onze watertafels die zijn uitgerust met geïntegreerde verlichting. Pas het licht aan naar jouw voorkeur en creëer de gewenste ambiance.
 4. Maatwerk Opties: Bij ALFINITY begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties, zodat jouw watertafel perfect aansluit bij de specificaties en stijl van jouw ruimte.
 5. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Onze watertafels zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze weerstaan de elementen en bieden langdurig betrouwbaar gebruik.

Ontdek de verfijning en veelzijdigheid van de watertafels van ALFINITY en breng een vleugje tijdloze schoonheid in jouw leefomgeving. Of je nu een moderne oase creëert in je tuin of een rustgevende ambiance binnen wilt brengen, onze watertafels zijn de belichaming van stijlvolle waterbeleving.

Conclusie:

In conclusie bieden de watertafels van ALFINITY niet alleen een functioneel element voor je binnen- of buitenruimte, maar verrijken ze ook de algehele sfeer met een vleugje elegantie en sereniteit. Of je nu de voorkeur geeft aan de warme uitstraling van cortenstaal of de moderne esthetiek van aluminium, onze watertafels zijn een meesterwerk van vakmanschap en design.

Met diverse vormen, modellen en maatwerkopties is er een ALFINITY watertafel voor elke stijl en voorkeur. De geïntegreerde verlichting voegt een extra dimensie toe, waardoor je de sfeer kunt aanpassen aan elke gelegenheid.

Het gebruik van hoogwaardige materialen, de aandacht voor detail en het streven naar duurzaamheid maken de watertafels van ALFINITY tot een betrouwbare en esthetische toevoeging aan jouw leefomgeving.

Als je op zoek bent naar een uniek en tijdloos element om jouw buiten- of binnenruimte te verfraaien, bieden de watertafels van ALFINITY de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Ervaar de rustgevende klanken van stromend water en de visuele pracht van een ALFINITY watertafel, en breng een vleugje luxe in jouw leefomgeving.

Ervaar de tijdloze pracht van ALFINITY watertafels, waar vakmanschap en design samenkomen om een serene oase van rust en schoonheid te creëren in jouw binnen- of buitenruimte.

Advies op maat

Graag kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden, of het nu gaat om een bloembak of een complete tuininrichting, wij geven je graag advies.

Openbare ruimtes

Naast een uitgebreid assortiment voor particulieren zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van openbare ruimte zowel binnen als buiten.

Materialen

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest duurzame en exclusieve materialen met een bewezen lange levensduur en duurzame herkomst.
0
  0
  Je winkelwagen
  Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel
   Calculate Verzending
   Verzilver coupon