eSafe pakketbrievenbussen

Met trots delen wij het nieuws dat Alfinity nu officieel dealer is van het gerenommeerde Belgische merk eSafe pakketbrievenbussen. Onze recente uitbreiding omvat eigentijdse aluminium pakketbrievenbussen, die een harmonieus samenspel bieden tussen modern design en praktische functionaliteit. Deze brievenbussen belichamen duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht in één.

Deze hoogwaardige aluminium brievenbussen beloven niet alleen een lange levensduur, maar bieden ook aanzienlijke voordelen! Zo zijn ze duurzaam, onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk. Aluminium brievenbussen zijn stevig en toch vrij licht in gewicht. Bovendien voegt het eigentijdse ontwerp een vleugje stijl toe aan elke locatie.

Of het nu voor persoonlijk gebruik is of voor zakelijke toepassingen, onze eSafe Brievenbussen zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Binnenkort zijn deze hoogwaardige brievenbussen beschikbaar in onze webshop, waarmee we ons productaanbod versterken en onze klanten een breder scala aan mogelijkheden bieden voor veilige en handige post- en pakketontvangst. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail op info@alfinity.eu. Wij staan klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden.

CONTACT!

POSTADRES

Parallelstraat 76
6436BS Amstenrade (NED)

Bel ons

KEVIN (0031)626414200
JOHN  (0031)621105730